fredag 26. oktober 2012

Oslo-Anorakken

Jeg starter mitt første innlegg i min flunkende nye blogg, med et bilde av mitt siste strikkeprosjekt: nemlig Oslo-anorakken til Pickles. Etter litt fram og tilbake, bestemte jeg meg for å strikke den uten hette. Jeg synes versjonen med hette er super søt, men jeg tror den er langt mer praktisk uten. I hvert fall til mine 2 viltre barnehagebarn..

Oslo-Anorakken størrelse 5/6 år

Denne genseren er strikket til Storebror Storm. Han er en lang 4-åring og jeg valgte derfor å strikke i strl 5/6 år – og den ble DIGER..  Og det til tross for at jeg strikker stramt. Jaja, fordelen er at den kan brukes til neste år også (og kanskje året etter ...). Storm var uansett veldig fornøyd og insisterer på å bruke den selv om den når nesten ned til knærne. Nå holder jeg imidlertid på og strikker en jenteversjon til lillesøster Eira på 2 år. Den blir strikket som en mellomting mellom 1/2 og 3/4 år. Satser på at den passer litt bedre.

Garnet jeg har brukt er Dale Freestyle og ICE Magic Pure Wool fra Yarn Paradise. Det er første gang jeg har bestilt gjennom Yarn Paradise og jeg må si at jeg er mektig imponert: prisen er veldig rimelig, kvaliteten er god og jeg fikk garnet på døra 24 timer etter at jeg hadde bestilt.

2 kommentarer:

  1. Saa flink du er! Godt at noen folger i mor sine strikke-fotspor - jeg blir liksom alltid veldig lei og det gaar aar mellom hver gang jeg setter meg ned med strikketoy...

    Cecilie

    SvarSlett
  2. Takk! Jeg har nok arvet interessen for håndarbeid av mor ja - selvom hun er i en helt annen liga enn meg..Jeg koser meg med strikketøyet, spesielt i vinterhalvåret. Det er noe med det å krype opp i sofaen når det regner & blåser ute.

    SvarSlett