torsdag 10. januar 2013

Julekos & Julestress

Det er lite tvil om at jula er KOS <3 - men den kan også oppleves rimelig hektisk for en travel småbarnsmamma.. Blogging har kommet i andre rekke og det har derfor vært stille på bloggen her den siste måneden. Men jeg har selvsagt strikket for det! Pågående prosjekter for øyeblikket er Lavendeljakka til meg selv og en Høstvest til minstejenta. Høstvesten  ble et kjedelig prosjekt og jeg valgte å legge den til side før jul. Jeg vet at mange synes det er morsomt å strikke Daisy - men jeg er ikke overbevist. Planen er å ta den frem igjen når jeg er i mål med Lavendeljakka. Lavendeljakka har forøvrig vært et overraskende morsomt strikketøy. Patentstrikk gir en nydelig struktur og er morsomt å holde på med. Nå gjenstår bare ermene og så er den fiks ferdig. Kanskje jeg er i mål i løpet av neste uke?

Til jul ble det bare 1 - en - strikkegave fra meg i år. Det er direkte pinlig & jeg lover herved å gjøre en bedre innsats til neste år. Kryss på halsen! Den heldige mottaker var min kjære ektemann som fikk en ny lue. Det er ikke så enkelt å finne oppskrifter på fine herreluer synes jeg, men etter litt leting på nett, så endte jeg opp med denne oppskriften fra Drops Design:

Resultatet ble slett ikke verst, synes jeg. Og mottakeren var veldig fornøyd! Mannen stiller noe motvillig opp som modell...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar